Simple Audio med streaming-produkter

Lanserer enheter som konkurrerer mot Sonos

Publisert: 22.05.2011 13:15 av Peder B

Engelske Simple Audio har nok sett suksessen til Sonos, og ønsker seg en bit av streaming-markedet! Foreløpig er det lansert to modeller - Roomplayer I og Roomplayer II som kan sammenlignes med Sonos Connect:Amp og Sonos Connect. Styringen foregår via programvare til både Mac og PC, samt app til iOS. Noe av forskjellen til Sonos er at Simple Audio benytter ikke trådløstnettverk, men får nettilgang via strømkabelen - eller du kan benytte vanlig kablet nettverk hvis du har dette tilgjengelig.

Roomplayer I er en avspiller, med innebygd forsterker på lik linje med Connect:Amp. Forsterkeren som er innebygd er klasse d på 2x50 watt, men du har også linje-utganger (analog og digital) for tilkobling til ekstern forsterker hvis du ønsker mer effekt! Roomplayer II kan sammenlignes med Sonos Connect - en ren avspiller uten forsterker.

Simple Audio har utstyrt enhetene sine med hodetelefon-utgang samt en ekstra linje-inngang i front av produktet for enkel tilkobling av bærbart utstyr. Foreløpig mangler det noen produkter for å bli like komplett som Sonos (Høyttalere, subwoofer og app til Android) - men med flere aktører bør det presse seg fram enda bedre streaming produkter! Vi gleder oss til fortsettelsen!